Villa te huur in Zuid-Afrika
 
  terug naar hoofdpagina
   
 

 

Gastenboek

 


We stayed in the BougainVilla for two weeks and had a wonderfull time. We felt like we were living in a real Hollywood mansion! We loved the swimming pool and the garden with the fruit trees at the back, and the porch in front of the house was a great place to sit and enjoy the view over the Indian ocean. The rooms were spacious and we liked the simple decorations everywhere. From BougainVilla, which was only a 300 meter walk to the beach, we made many trips; to the Drakensbergen, the Wild coast and a small nature reserve close by. All in all we can recommend it to everyone. Bougainvilla was one of the nicest places we ever stayed.
Siebe and Eline - Airole, Italy.

 


Een geweldige plek om de vakantie door te brengen.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Timothy en Claudia - Nederland.

 

 


 

We hebben genoten van het huis, het land, de zee, de mensen en de dieren. Het was heerlijk. Vier weken in en vanuit het huis Zuid-Afrika bekeken. Ideaal vertrekpunt met name met twee kleine kinderen. Zowel in de omgeving van het huis als ook de meerdaagse uitstapjes naar het noorden en zuiden. Dank!
Marc, Minke, Loek en Dana - Utrecht.

 De diversiteit van landschapen en dieren was geweldig. Van Drakensbergen tot “Red Dessert”, van neushoorns tot dolfijnen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt voor jullie perfecte organisatie en begeleiding van deze reis en vooral voor jullie hartelijkheid en gastrvrijheid.
Tilly - Nederweert

 


Zon, zee, strand en steeds weer op zoek naar die ene "shad" die maar niet in de haak wil bijten. En vang je dan die ene grote vis dan wordt hij door Puck met veel liefde weer terug gebracht naar zee. Misschien morgen toch nog haai op de BBQ? Maar ook zonder, we hebben geweldig genoten. De zee is mooi, het strand is mooier, de Drakensbergen een heel mooi uitstapje, de Wild Coast “donker Afrika”, maar vooral ook de Bougainvilla de perfecte stek om te relaxen. Een schitterend huis, erg welkom. We hebben genóten. Bedankt!
Frans, Hélène, Puck en Pepijn - Meteren.

 

 Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad in jullie prachtige huis! We hebben heel veel gezien en gedaan en ook lekker geluierd! De kinderen hebben lekker gespeeld met al het speelgoed dat er was en ze hebben zich dan ook prima vermaakt. We hebben echter heel veel mooie dingen gezien, vooral ons bezoek aan een Zulu dorp heeft heel veel indruk op ons gemaakt. We kregen daar bijna een VIP behandeling met rondleidingen door het ziekenhuis, de school en een bezoekje aan de medicijnman! Heel bijzonder. Onze vakantie zit er nu bijna op, maar hij zal ons altijd bijblijven als een supervakantie! Joop is ondertussen een expert in het braaien en we willen thuis ook een “braai” maken. Als extra herinnering aan deze vakantie, onze kleinzoon heeft in jullie huis leren lopen dus dat vergeten we nooit!
Joop, Tineke, Judith, Inge en Richard, Isa en Mats - Etten-Leur.

 

 We hebben erg genoten van alles. Het huis is prachtig, net als de omgeving. We hebben aardig wat kilometers gemaakt om veel te zien. De dieren waren prachtig, maar ook het rijden en wandelen door de groene heuvels. De tropische buien zijn ook langs gekomen, maar de afkoeling is best lekker dan. Het vissen in zee heeft niet zoveel opgeleverd, maar dat kwam door de ruige zee. Wel een soort baars gevangen in stil water, Prachtig was tie! Dank jullie voor deze vakantie die helemaal top was. Lieve groeten van ons 4.
Nora, Arjan, Frans en Pieter - Groot-Ammers.

 

 Wij zijn inmiddels terug in onze eigen omgeving en hoewel wij onze uiterste best doen weer te wennen moet ik toegeven dat dit niet meevalt. Wij zitten allemaal nog vol heimwee aan jullie prachtige huis, de meer dan schitterende omgeving van Port Edward en de fijne steun die wij van Ina en John hebben mogen ontvangen. Op jullie aanraden hebben wij zowel op de heen- als de terugweg overnacht in Little Switzerland en hebben ook daar genoten van de werkelijk schitterende omgeving. Ongeveer 14 dagen voor onze aankomst in Port Edward heeft er een kleine Tsunami gewoed aan de kust en de gevolgen daarvan zijn nog duidelijk te zichtbaar. Grote stukken van de kust zijn weggeslagen en ook jullie strandje heeft naar men zegt behoorlijk geleden onder het geweld. Jullie zullen dat zeker nog kunnen waarnemen tijdens jullie komende vakantie. Waarschijnlijk heirdoor was het weer van slag. Veel bewolking en een aantal fikse buien. De temperatuur bleef echter aangenaam (25-28°C) en we hebben ons desondanks toch enorm vermaakt. Veel gebruik gemaakt van o.a. door jullie aangeraden restaurants waar wij uitstekend gegeten hebben tegen voor onze begrippen zeer lage prijzen. Eveneens een aantal safari's gemaakt o.a. naar Zululand, waar wij alles (behalve leeuwen) gezien hebben. Kortom: een vakantie om op terug te kijken en van te blijven dromen. Jullie praten zeer terecht over jullie "paradijsje". Jammer dat het zover weg is, maar het verblijf doet de lange reis snel vergeten. Wij kunnen een verblijf in de BougainVilla van harte aanbevelen.
Hartelijke groeten uit Mijdrecht.

 

 Wij hebben genoten van de prachtige omgeving en het heerlijke huis. Heerlijk strand, puur natuur! Ook heel fijn om zoveel ruimte om ons heen te hebben . We hebben elke ochtend buiten gezeten aan het ontbijt. In de tuin van de zon genoten en veel gezwommen in het zwembad. Ook onze tripjes, safari, bananenplantages, wandelingen en uitzichten waren prachtig. Heel veel dank voor alles.
Groetjes Cor, Leni, Eric, Rob, Henk, Margo, Lana, Frank, Natasja, Beau en Milan.

 

 Een weekje slechts verbleven wij in jullie prachtige huis. We hebben genoten van het geboden comfort en de ruime kamers. Mijn 2 zonen hebben nu eindelijk de Ice Age DVD gezien. Alles wat we nodig hadden was aanwezig alleen het zwembad was nog wat koud. Maar ja, midden in de “winter” kun je niet anders verwachten. Het was prachtig weer, weliswaar geen sardine-run, maar toch veel van de omgeving gezien en ervan genoten. Een mooie stek met vriendelijke en behulpzame mensen. Hartelijk groeten en dank voor de gastvrijheid.
Nico en Astrid, Dennis, Ralph en Arel, Jeske en Martijn

 

 We hebben genoten van jullie prachtige huis. De ruimte, het uitzicht en het zwembad. Deze week waren de dolfijnen en walvissen volop aanwezig. Echte een “levend” schilderij. In het heerlijk verwarmde zwembad waren de kinderen iedere dag actief. Vanuit hier de omgeving bekeken. Naar Oribi geweest, door de vroegere Transkei gereden en kustplaatsjes bezocht. Weer een mooi stukje Afrika ontdekt.
Groetjes van Rob, Rina, Terence, Carla, Toine, Michelle en Anne.

 

 We hebben genoten van jullie fantastische huis, wakker worden en walvissen zien zwemmen is echt heel bijzonder. Wij vervolgen onze reis nu, maar zullen met veel plezier aan de weken hier terug denken. Dank, dank!!!
Groet, Fam. Lammers en Posthuma de Boer.

 

 Heel erg bedankt voor deze mooie gelegenheid dat we mochten genieten van jullie waanzinnige huis. Het was veel te kort, maar erg welkom. Als vrijwilligers zien we de minst mooie kant van Zuid-Afrika, dus even bijtanken in jullie villa was heerlijk! Dank, dank, dank!
Brigitte en de rest.

 

 Wat een heerlijk weekend! We hebben lekker gerelaxed in jullie gigantische huis. Hartelijk bedankt, ik heb echt genoten.
Groetjes, Lia.

 

 


We hebben genoten van dit geweldige huis, tuin, zwembad, omgeving, noem het maar op. We hebben heel wat walvissen gespot! Hebben genoten van het strandje en de zee! Schitterend stuk Zuid-Afrika. Het weer was wat wisselvallig, zon, regen, zware bewolking, maar daar hebben we onze "planning" op aangepast. Nogmaals, we hebben genoten! We zullen met veel plezier aan deze tijd in jullie bijzonder. Wij vervolgen onze reis nu, maar zullen met veel plezier terug denken aan deze tijd in jullie huis. Morgen gaan we onze reis weer vervolgen.
Groeten, Sandra, Harry, Hans en Marijke.

 

 


Hartelijk dank voor het verblijf in jullie meer dan schitterend huis. Onze meiden (9 en 11 jaar) waren er helemaal weg van. Wij ook trouwens hoor! De jongste wil hier volgend jaar weer naar toe, maar dan wel 2 weken. Feit is inderdaad dat we hier eigenlijk te kort zijn geweest, maar goed, des te meer reden om hier nog eens een keer terug te komen. We hebben super genoten van alles. Het huis was heerlijk om te zijn, de omgeving is schitterend en de mensen zijn hier super vriendelijk en behulpzaam. Hopelijk mogen we nog een keer jullie huis huren want we zijn er wel zeker van dat dit niet onze laatste vakantie in Zuid-Afrika is! Wat een schitterend land is het! Nogmaals hartelijk bedankt voor alles en hopelijk tot volgend jaar.
Thorsten, Nancy, Jytte, Naudy en Gerda.